Welkom op Capitole Gent βeta. Start met registreren. Feedback is hier welkom.

Geert Hoste
King

Dit evenement is afgelopen.

Data

16 december 2013 20:00 Afgelopen  
17 december 2013 20:00 Afgelopen  
18 december 2013 20:00 Afgelopen  

Beschrijving

ER ZIJN ENKEL NOG TICKETS BESCHIKBAAR AAN DE KASSA!
De openingsuren vindt u hier. De kassa is bovendien telkens 1 uur voor de show open.
Als u over een kredietkaart beschikt, kan het ook telefonisch op 09 233 29 99.

Op 21 augustus werd de theatertour ‘Geert Hoste King’ voorgesteld. De Vlaamse King of comedy kroonde er Staatssecretaris Maggie De Block tot zijn queen: ‘In Vlaanderen en Merchtem is Maggie bijzonder geliefd. En de kans is bijzonder klein dat ze zal beginnen zweven’. Hoste maakt in december een uitgebreide tour langs de mooiste theaters van Vlaanderen en Brussel, dus ook Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent konden niet ontbreken.

De nieuwjaarsconference wordt op 1 januari 2014 voor de eenentwintigste keer op rij op Eén uitgezonden. De ticketverkoop start op 2 september om 08.00 uur. Geert Hoste verwees naar de ‘umor van de nieuwe koning en zei: ‘Als King ben ik mij welbewust van de verantwoordelijkheid die op mij rust. Ik zal mij blijven inzetten met heel mijn hart.’

‘Natuurlijk ga ik het over de troonwissel en balkonscène hebben,’ valt Geert Hoste met de deur in huis. ‘Ik was bevoorrechte getuige van het feestelijke hoogtepunt van 21 juli in Brussel, aan de zijde van Jan Becaus en Dany Verstraeten’. In ‘Geert Hoste King’ haalt de cabaretier alles wat nieuw is uit de geschenkverpakking: de nieuwe koning, de nieuwe paus, de nieuwe Lotti, de nieuw Huysentruyt, de nieuwe Astrid Bryan, de nieuwe staatshervorming én de nieuwe ribbelstroken. Tussendoor draait hij een strik rond de Sinksenfoor, de voetbalcaroussel. één jaar Bart De Wever, Milquet en de Syriëstrijders. Hij voorziet ook een kers op de taart, ‘maar dat kan nog een framboos worden’.

  • Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze corporate nieuwsbrief: